Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Henkel nastavlja da ulaze u osnovne škole u Srbiji

Више
11 godina 1 mesec pre #24 од milan
Henkel smile projekat

Renovirani podovi u učionicama osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u selu Milentija kod Brusa

U okviru tradicionalnog Henkel Smile projekta, kompanija Henkel Srbija je novčanim sredstvima i zalaganjem svojih zaposlenih učestvovala u akciji renoviranja podova osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u selu Milentija, na teritorije opštine Brus. Zahvaljujući vrednoj pomoći, stare i zapuštene školske prostorije pretvorene su u savremene i svetle učionice kako bi se đacima stvorili što bolji uslovi za rad.

Osnovnu školu „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Brusa pohađa nešto manje od hiljadu učenika, dok odeljenje te škole u selu Milentija broji 64 polaznika od prvog do osmog razreda.
Ova donacija realizovana je u okviru „Henkel Smile“ inicijative zahvaljujući ličnom zalaganju naših zaposlenih koji kroz volonterski rad, učestvuju u realizaciji i sprovođenju projekta. Na taj način, zaposleni u Henkel Srbiji u skladu sa korporativnim vrednostima kompanije, pomažu poboljšanju kvaliteta života lokalne zajednice.

Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: Detergenti i kućna hemija, Beauty Care i Adhezivi Tehnologije. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava oko 47.000 ljudi, a u fiskalnoj 2011. godini ostvario je prodaju od 15,61 milijardi evra i operativni profit od 2,03 milijarde evra. Henkelove prioritetne akcije su izlistane u nemačkom indeksu DAX.

Please Prijava to join the conversation.

Maloprodaje

Grid List