Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

LEXINGTON BEND ODUŠEVIO PUBLIKU U BIG FASHION CENTRU

Više
6 godina 8 meseci pre - 6 godina 8 meseci pre #1596 od Zarko

Atrijum BIG FASHION centra i svi prolazi u prizemlju bili su krcati u nedelju 1. oktobra, na koncertu popularnog Lexington benda. Toliko je veliko interesovanje vladalo, da se par sati pred početak nastupa već stotinak najvećih fanova okupilo ispred bine čekajući svoje muzičke idole. Čekanje se isplatilo, jer su momci iz Lexingtona doneli sjajnu energiju i oduševili publiku. U glas su se pevale numere "Kako je, tako je", "Prišla", "Cvijeće", ali i pesme sa novog albuma "Noć pod zvijezdama".


"Hvala svima na neverovatnoj podršci i ljubavi koju smo osetili tokom koncerta u BIG FASHION centru. Ovaj nastup je bio lep i po tome što je u publici bilo mnogo mališana, dece i atmosfera je bila izvanredna. Srećni smo što je i ovaj put publika od početka do kraja koncerta pevala sa nama, a zanimljivo iskustvo mi je bilo i što sam pre nastupa imao priliku da izvučem dobitnike nagradne igre. Nisam obično srećne ruke za sebe kada su u pitanju ovakve igre, ali drago mi je što sam nekog obradovao novim modelima telefona i automobilima" - izjavio je Bojan Vasković, frontmen Lexington benda.

Na početku programa, muzičar Bojan Vasković izvukao je imena dobitnika velike nagradne igre "U Bigu kupuješ, autu se raduješ" koja je trajala od 7. do 30 septembra.

FOTO: BIG FASHION
Last edit: 6 godina 8 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List