Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Kampanja „Kad pijem, ne vozim“ na Ljubičevskim konjičkim igrama

Više
6 godina 10 meseci pre #1556 od Zarko

Posetioci Ljubičevskih konjičkih igara su pored uživanja u bogatomtakmičarskom programu, kao i konjičkom višeboju savremenih srpskih vitezova, imali priliku i da na zabavan način testiraju svoje motoričke sposobnosti kroz zanimljive aktivacije koje je Apatinska pivara pripremila u okviru kampanje „Kad pijem, ne vozim“.

Goste manifestacije koji su došli automobilom, sačekao je liflet koji ih je pozivao da testiraju svoje motoričke sposobnosti i da, ukoliko su konzumirali alkohol sačekaju autobus, prošetaju, pozovu taksi ili prijatelja. I ovog puta posebnu pažnju privukle su aktivacije sa „pijanim naočarima“. Posetioci su ovom prilikom koristeći „pijane naočare“ imali različite zadatke, a ograničen vremenski rok za njihovu realizaciju je kao i uvek doprinosio atmosferi.

Učestvujući u ovim aktivacijama Požarevljani i njihovi gosti su imali priliku da saznaju više o važnosti odgovorne konzumacije i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola,ali pre svega da se zabave. Uspešni u ovim aktivacijama dobili su simbolične nagrade, dok je neuspešne sačekala preporuka da ne voze, već da potraže alternativni prevoz do kuće.

Apatinska pivara je ovogodišnji ponosni prijatelj 54. Ljubičevskih konjičkih igara, te je u čast Požarevljana osmislila specijalnu etiketu Jelen boce, bila pokrovitelj koncerata Riblje čorbe i grupe Kerber, dok je kroz aktivacije doprinela povećanju saobraćajne bezbednosti u danima Ljubičevskih konjičkih igara.

Kampanju „Kad pijem, ne vozim“ Apatinska pivara organizuje već desetu godinu zaredom u saradnji sa Upravom saobraćajne policije, MUP-a republike Srbije. U okviru kampanje, pivara svake godine MUP-u donira potrebne alkometre najsavremenije generacije, a do sada je kroz projekat donirano ukupno preko 100 alkometara.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe