Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

ЕКО СЕРБИЈА у кампањи „Вози одморан“

Више
6 godina 9 meseci pre #1489 од Zarko

Представници компаније ЕКО СЕРБИЈА, са представницима Агенције за безбедност саобраћаја, на заједничкој конференцији за медије одржаној у среду 05. јула 2017. године, званично су најавили наставак сарадње на летњој кампањи превенције саобраћајних незгода под називом „Вози одморан“. Циљ кампање је истицање важности редовних пауза приликом дужих путовања и намењена је свим путницима током летње сезоне који су у транзиту, али и на локалним релацијама.

Компанија ЕКО Србија је од стране Агенције за безбедност препозната ка друштвено одговорна компанија и поуздан партнер. Током ове кампање ЕКО Сербиа ће бити укључена путем едукативних лифлета са саветима за безбедно путовање који ће на ЕКО пумпама бити дистрибуирани свим возачима широм Србије. Лифлети садрже практична упутства и правила за безбедну вожњу. Са циљем безбедног доласка на жељену дестинацију свих учесника у саобраћају, возачима се саветује да на пут крену одморни, праве паузе на свака два сата и избегавају вожњу како током ноћи, тако и током најтоплијих делова дана. Поред лифлета, сви возачи на услузи имају и бесплатну проверу аутомобила, тзв. Пит Стоп. Наиме, особље на ЕКО пумпама је обучено да провери кључне безбедносне тачке аутомобила као што су притисак у гумама, светлосна сигнализација, уље, расхладна течност и тако даље. На овај начин пружа се додатна помоћ возачима у припреми за пут и то 24 часа дневно.


У време највећег броја путовања, током летњих месеци, дешава се и највећи број саобраћајних незгода. Велики број истих настаје и услед умора који резултира пропустима због којих могу настрадати и читаве породице. Услед повећања промета на домаћим саобраћајницама и иностраних возача, лифлет о безбедности у саобраћају је урађен на четири језика – српском, енглеском, немачком и турском.

Превентивна кампања покренута прошле године наставља се и током читавог лета 2017. кроз заједничке активности компаније ЕКО и Агенције за безбедност у саобраћају са циљем едукације возача и путника који крећу на различите дестинације у Србији и изван граница наше земље.

Током конференције за медије присутнима су се обратили Јасмина Милошевић, директор Агенције за безбедност у саобраћају и Вук Радовић, директор компаније ЕКО Србија. Овом приликом Г-ђа Милошевић је изјавила: “Драго нам је да настављамо сарадњу са Еко пумпама због изузетног успеха прошлогодишње кампање, а све у циљу појачаног одговорног понашања у саобраћају и опадајућег тренда саобраћајних незгода. Прошлогодишња кампања је показала да је током трајања исте дошло до смањења броја незгода на путевима Србије као и броја повређених и погинулих учесника у саобраћају. „
„Компанија Еко Сербиа као део Хеленик Групације у свом ДНК има компоненту безбедности. Самим тим потпуно је природно да другу годину за редом подржавамо једну овакву кампању која се тиче безбедности у саобраћају. Циљ нам је да порука „Вози одморно“ дође до свих посетилаца Еко бензинских станица, али и свих возача у Србији.“ изјавио је Вук Радовић, генерални дирекотр компаније Еко Сербиа.

Компанија ЕКО СРБИЈА а.д. основана је у септембру 2002. године као чланица пословне групе Хеленик Петролеум, енергетског лидера у Грчкој и региону југоисточне Европе. Циљ свих активности компаније је пословање у складу са њеном основном визијом – бити први избор потрошача, обезбедити услуге и производе врхунског квалитета уз бригу о запосленима и очувању животне средине. Компанија је у Србију уложила више од 100 милиона евра, запошљава преко 800 људи и послује кроз мрежу од 54 бензинске станице са планом даље експанзије у циљу достпуности свих услуга широм земље.

Please Prijava to join the conversation.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe