Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Obeležen četvrti rođendan zdravstvenog sistema MediGroup

Više
6 godina 10 meseci pre #1458 od Zarko

Najveći privatni zdravstveni sistem u zemlji i regionu MediGroupproslavio je četiri godine uspešnog poslovanja. Tim povodom, organizovano je druženje sa medijima na kojem je menadžment kompanije predstavio dosadašnja postignuća,buduće planove rada i viziju za naredne godine.

„Pravac u koji gleda MediGroup je jasan – želimo da pružimo izuzetan servis korisnicima, budemo odličan poslodavac i pouzdan partner javnom sektoru.Sa ciljem da naše usluge učinimo dostupnim što većem broju građana, uskoro ćemo otvoriti i dom zdravlja na Dorćolu, a nakon toga otvaramo i prvu ustanovu van Beograda“, najavio je generalni direktor MediGroup Dejan Pešići dodao da je najvažniji odnos onaj koji se gradi sa pacijentima, od trenutka kada zakorače u MediGroup, do momenta kada ga zadovoljni napuste i rado mu se vrate.

MediGroup na 11 lokacija u Beogradu pokriva sve aspekte primarne, sekundarne i tercijarne zdravstvene zaštite, što ovaj sistem čini zaokruženim i jedinstvenim u regionu.
„Kontinuirano ulažemo u razvoj našeg sistema. Do sada smo uložili 40 miliona evra u opremu, prostor i edukaciju zaposlenih i kreirali vrhunski nivo usluge za pacijente. Na godišnjem nivou u našim ustanovama oko 400 hiljada pacijenata obavi više od pola miliona procedura. Svakodnevno vredno radimo i na širenju znanja i iskustva u pogledu najsavremenijih i najuspešnijih svetskih metoda iz različitih grana medicine“, istakao je medicinski direktor MediGroup dr Milan Mijović.
Kao jedini zaokruženi zdravstveni sistem u regionu, ujedno i najveći po broju pacijenata, procedura i lokacija, od svih ustanova privatnog zdravstva na prostoru bivše Jugoslavije, MediGroup zapošljava više od 650 stalno zaposlenih i preko 550 konsultanata iz zemlje i inostranstva.


Privatni zdravstveni sistem MediGroup nastao je 2013. godine objedinjavanjem najuglednijih i najstarijih privatnih zdravstvenih ustanova u zemlji. Sistem čini šest domova zdravlja sa Opštom bolnicom MediGroup i tri specijalizovane ustanove - Specijalna bolnica sa porodilištem „Jevremova”, oftalmološka „Miloš klinika” koja je ujedno i Centar refraktivne hururgije, jedini u regionu i specijalna bolnica za dermatovenerologiju „Ioanna“.MediGroup predstavlja jedini zaokruženi zdravstveni sistem u regionu, ujedno i najveći po broju pacijenata, procedura i lokacija, od svih ustanova privatnog zdravstva na prostoru bivše Jugoslavije.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

Eko benzinska pumpa Prokuplje

Benzinske pumpe

Eko Serbia (Hellenic Petroleum) benzinske pumpe u Srbiji

OMV pumpa

Benzinske pumpe

OMV benzinske pumpe u Srbiji

NIS Petrol benzinske pumpe

Pijace u Nišu (Niške gradske tržnice)

Pijace u Novom Sadu (Novosadske gradske tržnice)

Pijace u Subotici (Subotičke gradske tržnice)

Lidl marketi u Srbiji

Idea supermarketi i prodavnice u Srbiji

Univerexport supermarketi u Srbiji

Plaza tržni centri u Srbiji

Stadion shopping centar Beograd

FORUM shopping centar - tržni centri

Aleksandro prodajni saloni u Srbiji

Simpo saloni nameštaja u Srbiji

Vitorog saloni nameštaja u Srbiji

Deichmann prodavnice obuće u Srbiji

Modna kuća Luna prodavnice u Srbiji