Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

ZDRAVO! MLEKO ZA OSNOVCE ŠIROM VOJVODINE

Više
7 godina 1 mesec pre #1349 od Zarko
Povodom Svetskog dana zdravlja, koji se obeležava 7. aprila, Mlekara Subotica, koja posluje u okviru regionalnog lidera mlečne industrije Imleka, donirala je Zdravo! mlečne paketiće za đake prvake osnovnih škola iz Novog Sada, Subotice, Zrenjanina i Sombora.


Budućnost svake zajednice predstavljaju deca i ne postoji ništa važnije od njihovog zdravog odrastanja, koje se najbolje postiže kroz konzumaciju zdravih namirnica, poput mleka.Cilj ove društveno odgovorne akcije Mlekare Subotica je skretanje pažnje na konzumaciju zdravih namirnica kod dece. Mlekara Subotica odlučila je da najmlađim Vojvođanima ulepša odrastanje uz Zdravo! mleko i čokoladno mleko, proizvode bogate belančevinama i kalcijumom, koji predstavljaju neophodne sastojke za zdrav rast i razvoj dece.


„Svetski dan zdravlja predstavlja idealan trenutak da se prisetimo značaja konzumacije mleka, kao izuzetno zdrave i hranljive namirnice, pogotovo kada je reč o ishrani mališana. Mlekara Subotica aktivno učestvuje u društveno odgovornim aktivnostima, pa u skladu sa tim namerava da i u budućnosti nastavi sadonacijama mlečnih proizvoda. Fokusirani smo na obezbeđivanje pravilnog rasta i razvoja dece u Vojvodini, a i šire, zbog čega smo se ovog puta odlučili da iznenadimo đake prvake Zdravo! mlečnim paketićima.”,izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe