DELEZ SRBIJA PODRŽALA AKCIJU „SAT ZA NAŠU PLANETU“

7 godina 3 nedelja pre #1322 od Zarko
Kako bez struje napraviti zdrav i kvalitetan ručak imali su priliku danas da vide kupci supermarketa Maxi koji je povodom svetske ekološke kampanje „Sat za našu planetu“ doveo poznatog kuvara Nenada Veljkovića.

U isto vreme, kupci su uživali u velikom broju hitova u akustičnom izvođenju gitarista Gorana Kovačića i Vladimira Lubardića.

Kompanija Delez Srbija u svim svojim radnjama od 20:30 do 21:30 ugasiće na sat vremena reklamna svetla, a istovremeno je pozvala 12 000 svojih zaposlenih da učestvuju u akciji i da u navedenom periodu ugase svetla i druge električne uređaje i tim simboličnim gestom doprinesu očuvanju naše planete.

„Tradicionalno se pridružujemo kampanji Svetske fondacije za prirodu i učestvujemo u akciji ‘Sat za našu planetu’. Zajedno sa svim našim zaposlenima želimo da na simboličan način doprinesemo odgovornijem ponašanju i podizanju svesti o važnosti očuvanja prirode”, kaže Nikola Papak, menadžer korporativnih komunikacija Delez Srbija.

Akciju „Sat za našu planetu“ svake godine organizuje fondacija WWF (Svetska fondacija za prirodu), koja se trudi da na ovaj način podigne svest pojedinaca o klimatskim promenama u svetu. U Srbiji se prošle godine ovoj svetskoj akciji priključilo 85 gradova, 180 škola, 92 nevladine organizacije i 75 kompanija,