Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

DELEZ SRBIJA RASPISALA KONKURS ZA SVE SVRŠENE DIPLOMCE

Više
7 godina 1 mesec pre #1284 od Zarko
Plaćena stručna praksa u inostranstvu u trajanju od šest meseci i usavršavanje u zemlji i radno mesto, čeka najbolje svršene diplomce iz naše zemlje u internacionalnoj kompaniji Delez Srbija koja je vlasnik domaćih prodavnica Maxi, Tempo i Shop&Go.

Tokom boravka van Srbije pokriveni su troškovi smeštaja, dobija se službeni automobil, kao i plata tokom sve tri faze prakse, koja je usklađena sa troškovima života zemlje u koju odlaze.


Konkurs za Internacionlani program za diplomce, koji se sedmu godinu zaredom raspisuje, otvoren je do 31. marta, a kroz proces selekcije biće izabrano dvoje polaznika. Program traje godinu i po dana, a polaznici su od prvog dana plaćeni i u stalnom radnom odnosu. Prvih šest meseci diplomci će se upoznavati sa osnovama biznisa i poslovanja u maloprodaji, nakon čega odlaze u inostranstvo gde rade u jednom od sektora kompanije, u skladu sa profesionalnim interesovanjima. Poslednjih šest meseci provode u Srbiji gde se pripremaju za zaposlenje i preuzimanje nove pozicije u kompaniji.

“Ono što me je zainteresovalo kod ovog programa jeste prilika da upoznam različite sektore jedne velike kompanije. Posebno mi se dopala fleksibilnost koju program pruža kandidatima. Sami biramo projekte, kao i zemlju u kojoj provodimo šest meseci. Takođe, imamo odlične mentore kao i priliku da upoznamo veliki broj kolega. Do sada sam radila projekte u operacijama, kvalitetu, ljudskim resursima i kategori menadzmentu. Od svega navedenog najviše mi se dopalo odeljenje kategori menadzmenta, te sam odlučila da nastavim karijeru upravo u ovom odeljenju”, navela je Anđela Petrović, polaznica programa iz 2015.godine, koja je pozvala sve ambiciozne mlade ljude koji vole izazove i dinamično radno okruženje da se prijave.

Uslov za kandidate je da imaju manje od dve godine radnog iskustva, završene osnovne ili master studije, da dobro poznaju engleski jezik, imaju razvijene komunikacione veštine i liderske sposobnosti. Pored toga, bitno je da poseduju strast prema trgovini i želju za kontinuiranim učenjem i usavršavanjem.

Prošle godine se na ovaj program prijavilo čak više od 500 mladih diplomaca.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na sajtu Deleza u Srbiji

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

Eko benzinska pumpa Prokuplje

Benzinske pumpe

Eko Serbia (Hellenic Petroleum) benzinske pumpe u Srbiji

OMV pumpa

Benzinske pumpe

OMV benzinske pumpe u Srbiji

NIS Petrol benzinske pumpe

Pijace u Nišu (Niške gradske tržnice)

Pijace u Novom Sadu (Novosadske gradske tržnice)

Pijace u Subotici (Subotičke gradske tržnice)

Lidl marketi u Srbiji

Idea supermarketi i prodavnice u Srbiji

Univerexport supermarketi u Srbiji

Plaza tržni centri u Srbiji

Stadion shopping centar Beograd

FORUM shopping centar - tržni centri

Aleksandro prodajni saloni u Srbiji

Simpo saloni nameštaja u Srbiji

Vitorog saloni nameštaja u Srbiji

Deichmann prodavnice obuće u Srbiji

Modna kuća Luna prodavnice u Srbiji