Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

COCA-COLA SISTEM POKLANJA PARKIRALIŠTA ZA BICIKLISTE

Više
7 godina 3 meseci pre #1262 od Zarko
Coca-Cola sistem u Srbiji donirao je deset parkirališta za bicikle građanima Velikog Gradišta, u želji da podrži napore grada da promoviše bavljenje biciklizmom i aktivan način života. Donacija je usledila nakon značajnih ulaganja opštine Veliko Gradište u infrastrukturu, kako bi omogućila biciklistima deonicu biciklističke staze duž obale Dunava.

“Coca-Cola sistem u Srbiji nastavlja da podržava zajednice, u želji da doprinese kvalitetu života građana širom zemlje. Verujemo da će naš doprinos omogućiti stanovnicima Velikog Gradišta da koriste bicikle kao prevozno sredstvo, čime ujedno doprinose smanjenu uticaja na životnu sredinu čemu smo i mi kao kompanija posvećeni. U saradnji sa NALED-om smo se odlučili da donaciju dobije Veliko Gradište i sigurni smo da je ovo bila prava odluka”, izjavio je Dragan Lupšić, predstavnik Coca-Cola sistema u Srbiji.


Veliko Gradište ispunilo je više od 80 NALED-ovih kriterijuma, koji garantuju da je opštinska administracija dostigla određen kvalitet. Dugo očekivana mesta za parkiranje biciklista omogućavaju bezbedno i lako zaključavanje bicikala, kao i njihovu stabilnost prilikom parkiranja.
„Veliko nam je zadovoljstvo što su naši napori da omogućimo biciklistima vožnju što prijatnijom i sigurnijom, prepoznati od strane Coca-Cola sistema i NALED-a. Ovo tim pre što se u narednom periodu planiraju radovi na izgradnji biciklističke staze od naselja Ram, preko Velikog Gradišta i naselja Požeženo do granice sa opštinom Golubac, ukupne dužine oko 27 kilometara, kao deo evropske biciklističke rute EURO VELO 6, koja se prostire od Atlanskog okeana do Crnog Mora. Tokom prošle godine ovom rutom kroz opštinu Veliko Gradište prošlo je oko 15.000 biciklista“, izjavila je predstavnica opštine Veliko Gradište Jasmina Petrović, rukovodilac Odeljenja za privredni i ekonomski razvoj i dijasporu.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List