Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NIVEA MEN ZIMSKA NEGA

Više
7 godina 5 meseci pre - 7 godina 5 meseci pre #1211 od Zarko
NIVEA MEN ZIMSKA NEGA was created by Zarko
Niske temperature su već uveliko stigle. Auto ste sigurno već pripremili za zimske uslove i proverili antifriz. A da li ste isto uradili i za svoju kožu?

Tokom zime, koža je izložena ekstremnim uslovima: ledenim spoljašnjim temperaturama i toplom, suvom vazduhu unutra. Čim temperature padnu na 8 °C ili niže, koža proizvodi jako malo ili jedva dovoljno sebuma. Rezultat toga je: nedostatak vlažnosti, pojava bora, svrab, neprijatan osećaj zatezanja, pa čak i pucanje kože.


Hidratacija nije jedini izazov za kožu tokom hladnih zimskih dana. Smanjena proizvodnja sebuma dodatno će oslabiti zaštitni sloj kože. A bez ovog zaštitnog sloja, koža postaje izuzetno suva i neretko ispucala. Posebnu pažnju treba obratiti na ruke i lice koji su konstantno izloženi hladnoći.

Tri NIVEA MEN saveznika za zimu:

NIVEA MEN Original balsam za negu posle brijanja
Blaga, nemasna formulacija sa vitaminom E i provitaminom B5 obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju i umiruje iritiranu kožu nakon brijanja.
100 ml, okvirna cena: 658 dinEfikasna hidratacija skrivenih delova kao što su brada i vrat


NIVEA MEN Original intenzivna krema za lice
Hranljiva formulacija sa aloe verom i vitaminom E, intenzivno hidrira kožu. Štiti kožu od isušivanja i pojave neprijatnog osećaja zategnutosti.
50 ml, okvirna cena: 762 din


Univerzalna krema za muškarce, posebno pogodna za suve delove kože tela i ruku


NIVEA MEN univerzalna krema
Lagana formulacija koju koža brzo upija sa vitaminom E i muževnim mirisom, osvežava i trenutno hidrira kožu, bez masnih tragova. Univerzalna krema za muškarce idealna za lice, telo i ruke.
150 ml, okvirna cena: 379 din
Last edit: 7 godina 5 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe