Priključite se Fairy dobrotvornoj akciji 1 Fairy = 1 donacija

7 godina 4 meseci pre #1144 od Zarko
Fairy i ove godine organizuje veliku humanitarnu akciju tokom koje će sakupiti sredstva za one kojima su ona najpotrebnija. Od svake prodate boce Fairy-ja do 31. decembra, kompanija će donirati 1,00RSDFondaciji Ana i Vlade Divac,kako bi se obezbedili slavski obrociza socijalno ugrožene porodice u Srbiji.

Ovo nije prva Fairy humanitarna akcija ove vrste. Prošle godine, Fairy je napravio najveću tortu koju smo podelili sa našim sugrađanima, a zauzvrat sakupili donaciju kojom smo obezbedili slavsku proslavu za decu iz domova. I ove, kao i prethodne godine, akciju je podržala i u njoj učestvovala poznata radio voditeljka i kuvarica Gorica Nešović koja je tim povodom izjavila:

„Veoma mi je drago što se akcija nastavlja. Naime, prošle godine Fairy i svi koji su dali donaciju za parče najveće torte, donirali su sredstva za nezaboravnu slavsku proslavu za decu iz doma Moše Pijade i Dečije selo u Sremskoj Kamenici. Ove godine, pozivamo sve da se priključe našoj akciji, jer svako ko kupi bilo koju bocu Fairy-ja doprineće tome da socijalno ugrožene porodice i deca imaju slavski obrok.”

Pomozimo da u vreme praznika, kada je toplina doma naprocenjiva i porodična trpeza jedno od glavnih mesta okupljanja,svi zajednoučinimo da praznični duh uđe i u domove onih kojima je naša pomoć potrebna.