Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

SNEŽNA ČAROLIJA PRIHVATILIŠTA ZA DECU BEOGRAD

Више
7 godina 4 meseci pre #1142 од Zarko
U oranizaciji Prihvatilišta za decu Beogradu Skupštini grada održan je drugi po redu nagradni konkurs pod nazivom „Snežna čarolija“. Više od 300 radova mališana iz oko 20 beogradskih vrtića, osnovnih škola i domova za decutakmičili su se u izradi najlepše maske, ukrasa, čestitke i pisma za Deda Mraza, a sve učesnke kompanija Don Don je obradovala slatkim Tvojih 5 minuta paketićima.


Nagrade je najuspešnijima dodelili su košarkašica Milica Dabović, glumac Svetislav Bule Goncić, reli trkač Dušan Borković i drugi.

„Jako je značajno što je manifestacija okupila decu iz prihvatilišta, iz predškolskih i školskih ustanova, jer svima njima je zajedničko drugarstvo i solidarnost. Grad se maksimalno trudi da bude deo te priče. Ove godine pokrenuli smo akciju „1000 dana deteta” koja ima za cilj da pomogne i deci i roditeljima, a po prvi put Grad Beograd je izradio i protokol o zaštiti dece ulice– istakla je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu, Nataša Stanisavljević.
Manifestacija Snežna čarolija organizovana je u okviru projekta "Pobedi za decu Prihvatilišta" čiji je cilj prikupljanje novčanih sredstava za preseljenje ustanove u novi i veći dom. Od 2010. godine prikupili smo preko 9 miliona dinara.

„Don Don već duži niz godina ima vrlo lepu saradnju sa Prihvatilištem. Ove godine smo se zaista trudili da pomognemo većem broju ustanova nego inače. Na tom putu stekli smo mnogo novih drugara, ali sa decom iz Prihvatilišta imamo poseban odnos. To su divna deca, i ja uvek koristim priliku da pozovem sve i pojedince i druge kompanije koji mogu da pomognu da podrže rad Prihvatilišta, ne samo u periodu novogodišnjih i božićnih praznika, već tokom cele godine“ - dodala je Aleksandra Đurišić, PR kompanije Don Don.

Please Prijava to join the conversation.

Maloprodaje

Grid List

OMV pumpa

Benzinske pumpe