Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

15 GODINA USPEŠNE GRADNJE UZ GTC

Više
7 godina 6 meseci pre #1108 od Zarko
15 GODINA USPEŠNE GRADNJE UZ GTC was created by Zarko
Globe Trade Centre S.A. (GTC), jedna od vodećih kompanija za komercijalne nekretnine u Centralnoj, Istočnoj i Južnoj Evropi, proslavila je večeras u Skupštini grada 15 godina svog uspešnog poslovanja u Srbiji. Gospodin Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, prvi je čestitao predstavnicima GTC-a na uspehu.


Kompanija GTC izgradila je više od 80.000 kvadratnih metara poslovnog prostora A klaseu centralnoj poslovnoj zoni Novog Beograda,u kojima se danas nalaze sedištanajvećih domaćih i međunarodnihkompanija.Do sada su u Beogradu otvorili 4 kompleksa - GTC House, GTC Square ,19 Avenijui FortyOne.

„Konstantnim ulaganjem i razvojem, kompanija GTC od Beograda čini moderan grad usmeren ka budućnosti i novoj eri poslovanja, uvodeći najviše ekološke standarde i internacionalni duh poslovnog načina života u srce Beograda. Kompanija GTC već 15 godina ulaže u Beograd, grad neiscrpne energije i jedinstvenih ljudi, raste sa njim iusavršava se - i to planira da nastaviu svom daljem poslovanju”, rekao je gospodinThomas Kurzmann, predsednik Upravnog odbora GTC-a.
Gradonačelnik Beograda, gospodin Siniša Mali, čestitao je kompaniji GTCna istrajnosti, poverenju, ali i na brzini i tačnosti prilikom realizacije projekata. Gradonačelnik je dodao da je uspeh GTC-aujedno i uspeh za Srbiju jer ukazuje koliko je građevinska industrija aktivna i koliko strani investitori imaju poverenja u našu zemlju i naš grad.

Direktor komapnije GTC u Srbiji, gospodin Peđa Petronijević, nije krio radsot zbog deceniju ipo uspešnog poslovanja.

“15 godina je veoma značaja jubilej, mnogo je truda i rada iza nas, a ja sam veoma ponosan na ceo tim zbog svega što smo postigli.15 godina gradimo Beograd sa postulatima stručnosti i znanja, ali i uz veliku ljubav i posvećenost koju pružamo kako ovom gradu, tako i svakom projektu pojedinačno. I to se uvek dobrim vrati”, rekao je gospodine Petronijević.
Kompanija GTC spremna započinjejoš jedan novi projekat u Beogradu - Ada Mall! Ada Mall će se nalaziti u Radničkoj ulici, prostiraće se na preko 34.000m2 i 1.000 parking mesta, i biće izgrađen u skladu sa najvišim svetskim standardima.Otvaranje ovog savremenogtržnog centra planirano je za jesen 2018. godine.

GTC je i ponosni vlasnik GOLD LEED sertifikata za GTC House i FortyOne,koje su postale prve poslovne zgrade u Beogradu nagrađene ovim prestižnim priznanjem,a koje se dodeljuje u skladu sa najvišim svetskim standardima zelene gradnje.


O KOMPANIJI GTC
GTC Grupa je jedna od vodećih kompanija za komercijalne nekretnine u Centralnoj, Istočnoj i Južnoj Evropi. Od 1994. godine Grupa gradi moderan poslovni i prodajni prostor koji ispunjava visoke standarde u regionu Centralne i Istočne Evrope. Danas, GTC aktivno upravlja portfoliom koji obuhvata 36 projekta za komercijalne nekretnine i izdaje oko 593.000 kvadratnih metara poslovnog i prodajnog prostora veoma zahtevnim zakupcima i klijentima u Poljskoj, Srbiji, Mađarskoj, Rumuniji, Hrvatskoj iBugarskoj. Kompanija GTC S.A. se nalazi na listi indeksa varšavskeI johanezburške berze uključujući indeks WIG 30 . Akcije kompanije se takođe nalaze na listi međunarodnih indeksa Dow Jones STOXX Eastern Europe 300

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Maloprodaje

Grid List