Univerexport market

Email: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Adresa: Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad

Telefoni: +381 21 4870 200, +381 21 4870 194

 Univerexport d.o.o. je jedan od vodećih domaćih trgovinskih lanaca. U korak sa vizijom i misijom postavljenom pre oko 30 godina, tačnije 1990. godine, stvoreno je prepoznatljivo ime koje se vezuje za kvlitetnu uslugu, širok asortiman i uvek pristupačne cene. Sa ciljem da najbolji proizvodi iz domaće i inostrane ponude kao i uvek pristupačne cene, neprekidno budu dostupni svakom kupcu, razvijena je veleprodajna i maloprodajna mreža.

Danas u okviru kompanije Univerexport posluju tri zavisna preduzeća: Mesna industrija ad „Bačka“ iz Bačke Palanke, Staklara „Alba“ iz Novog Sada i trgovinsko preduzeće „Trgopormet“ iz Subotice. Kroz svoje maloprodajne kanale Univerexport svojim potrošačima nudi sada već dobro prepoznatljivu privatnu robnu marku Bašbaš i Dajdaj kao i proizvode iz lične porizvodnje sladoleda, testenina i pekare.

Univerexport zapošljava preko 3 000 ljudi, poseduje 190 maloprodajnih objekata u razgranatoj prodajnoj mreži širom Vojvodine i Beograda sa okolinom, koja se kontinuirano širi Srbijom, maloprodajne objekte Univerexport-a svakodnevno posećuje preko 100 000 kupaca.

Prodajna mreža kompanije Univerexport